Konferens Dalarna

Bästa förutsättningarna för givande möten

Konferensanläggning i Dalarna

Vad utmärker en bra konferensanläggning i Dalarna?

Först och främst måste man fastställa vad det är för sorts konferens man har tänkt sig när det gäller storlek och utformning. Men rent generellt efterfrågas såklart att en konferensanläggning har allt som behövs i form av teknik, såsom skärmar, projektorer, bra wi-fi, mikrofoner och whiteboardtavlor med mera.

Lika viktigt är att det finns fika, måltider och frukt och liknande. Det är vanligt att det även efterfrågas möjlighet till övernattning. En avgörande faktor är att allt fungerar som det ska och det finns snabb hjälp att få om det uppkommer något problem. Det är också viktigt för koncentrationen och engagemanget hos deltagarna att det är en rofylld och fräsch miljö.

Fördelar med en konferens

Det kan vara svårt för ledningen att nå ut med information till medarbetarna när man är mitt i den stressiga vardagen. Då är det mycket effektivare att samla företaget på en konferens med övernattning. Då får man allas uppmärksamhet och under mer trevliga och avslappnade former. Det brukar vara mycket uppskattat hos personalen att få tillbringa tid med företaget utanför kontoret.

Det är ett bra sätt att kraftsamla inför till exempel ett nytt verksamhetsår eller inför lanseringar och kampanjer. Om man under konferensen lägger in gruppsamtal och aktiviteter kan man öka personalens motivation och engagemang. Något som kan vara guld värt inför framtiden.

konferans dalarna

Vår konferensanläggning

Vår anläggning är perfekt för konferenser. Här finns flera konferensrum kompletta med digitala projektorer, bild- och ljudutrustning, mikrofoner, whiteboardtavlor med mera. Det finns en riktigt bra restaurang med vällagad mat och ett hotell med möjlig övernattning för 60 personer. Alla rummen har sjöutsikt.

Det finns också möjlighet att boka olika aktiviteter genom oss. Det kan handla om fiske- och jaktturer, vandringar eller varför inte ta en skidutflykt till Romme Alpin för lite utförsåkning, som ligger nära.

Letar du efter en konferensanläggning i Dalarna? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss för mer information och bokning. 

 

När du söker en naturskön konferensanläggning i Dalarna